Vad vi erbjuder


Skadereparationer

Vi är en klass 1 verkstad som har befogenhet att reparera alla slags skador på din bil. Det spelar ingen roll om det är en liten plåtskada eller något större. Vi är öppna för alla förfrågningar och har kompetensen. Vårt mål är att din bil lämnar våra lokaler i bästa tänkbara skick.

Bilservice

När det är dags att serva bilen är vi ditt självklara val. Vi ser om din bil och garanterar högsta kvalitet i alla moment. Du ska känna att din bil är i trygga händer och att vi är en verkstad som du kan lita på till 100 %.

Däckförsäljning

Har det blivit dags att införskaffa nya däck? Vi erbjuder däckförsäljning av olika sorters däck och från olika tillverkare. Om du är osäker på vilka däck som passar din bil ger vi självklart både råd och tips. Välkommen att kolla in vårt sortiment.

Hjulinställning

Vi utför 4-hjulsinställning på samtliga bilmodeller. Med en 4-hjulinställning förlänger du livslängden på dina däck och man får kvitto på att bilens chassi är okej.

Rekond

Vi utför även rekond på era fordon, från invändig rekond till polering och lackförsegling för ett slittåligt skydd på bilen. Det hjälper dig att bevara andrahandsvärdet på din bil samt att man vid lackförsegling ger bilen ett skyddande ytskikt på bilens lack och en nybilskänsla.

Lackering

Med vår egen lackering kan vi hjälpa dig med lackeringsarbeten på både bilar, mc och mopeder.